Buffetformules

BUFFETTEN VANAF 25 PERSONEN

1. KLASSIEK BUFFET 35.00 EUR

Koud buffet
Tomaat met garnalen, gerookte forelfilet, gerookte makreel met verschillende pepers, gemarineerde Schotse zalm met dille, halve eitjes gevuld met krabsalade en/of tonijnsalade, terrine van roodbaars met dille, ardennerham met meloen, boerenpaté met uitjes, cassler-rib, ruim assortiment van brood, koude groenten en sauzen.

Soep in buffet
Seizoensvelouté naar keuze

Warm buffet

Gevogelte
Limburgse hoevekipfilet met champignonroomsaus
Vlees
Varkenshaasmedallion met 4-pepersaus
Vis
Dagverse vis met saus van chablis, bieslook en garnalen
Garnituren
Assortiment seizoensgroenten
Aardappelbereiding
Gratin op klassieke wijze
Kroketjes

Dessertbuffet van de chef
Chocolademuffins, fruitsalades, donuts, mousse van witte en zwarte chocolade
Mascarpone met bosvruchten, javanais, bavarois van Hasseltse speculaas en diverse desserts van de chef van het seizoen


2. SUPREMEBUFFET 37.50 EUR

Koud voorgerecht aan tafel
Carpaccio op klassieke wijze met zongedroogde tomaten, parmezaan en ruccola
of
Sashimi van Schotse zalm met oosterse dressing en kruidenslaatje
of
Vitello tonnato

Soep aan tafel
Seizoensvelouté naar keuze  

Warm buffet

Gevogelte
Limburgse hoevekipfilet met peperroomsaus
Vlees
Varkenshaasmedallion met graanmosterd
Vis
Dagverse witte vis met saus van antiboise met venusschelpen en citroen
Garnituren
Assortiment seizoensgroenten
Aardappelbereiding
Gratin op klassieke wijze
Kroketjes

Dessert op bord gepresenteerd in glaasjes
Trio van de chef
Mousse van witte en zwarte chocolade
Mascarpone met rood fruit
Dessert van het seizoen


3. ROYAL BUFFET 40.00 EUR

Koud buffet
Zalm “Belle-Vue”, gemarineerde Schotse zalm met dille tomaat met garnalen, diverse gerookte vissoorten zoals forelfilet en makreel met verschillende pepers, halve eitjes gevuld met krabsalade en/of tonijnsalade, terrine van roodbaars met dille, Carpaccio “classico” met tomaat en Parmezaanse kaaskrullen, mozzarella met tomaat en basilicum, ardennerham met meloen, zachte boerenpaté met uitjes,
Buffet van koude groenten en koude pasta’s: komkommer, tomaat, worteltjes en diverse koude sauzen.

Soep in buffet of aan tafel
Seizoensvelouté naar keuze

Warm buffet

Vlees
Filet van kalkoen met saus van dragon of muskaatdruiven
Medallions van varkenshaasfilet  met saus naar keuze
of
Rosbief à la minute gesneden met saus van rozemarijn of 4 pepers
(surplus van 6.50 EUR)
Vis
Gegrilde roodbaars met prei, venkel en saus Antiboise
Tongrolletjes met black tiger scampi, champagnesaus en fijne julienne van groenten
Garnituren
Wilde spinazie met room
Vers assortiment van seizoensgroenten
Aardappelbereiding
Aardappelschijfjes gegratineerd
Kroketjes of krielaardappeltjes met peterselie

Dessertbuffet gepresenteerd in glaasjes
Chocolademuffins, fruitsalades, donuts, mousse van witte en zwarte chocolade
Mascarpone met bosvruchten, javanais, bavarois van Hasseltse speculaas en diverse desserts van de chef van het seizoen

  

BUFFETTEN VANAF 50 PERSONEN

1. VIERLANDENBUFFET  37.50 EUR

Italiaans buffet
Carpaccio classico met tomaat en parmezaanse kaaskrullen,
Parmaham met cavalionmeloen
Mozzarella met tomaat en basilicum
Verse penne Carbonnare met krokante spekreepjes en parmezaanse kaas
Tortellini met verse spinazie en sausje van bieslook
Groentegratin met polenta en Grana Padano
Lasagne al Forno

Belgisch buffet

Tomaat met garnalen en cocktail
Buffet van koude groenten en koude pasta’s: komkommer, tomaat, worteltjes en diverse koude sauzen
Stoofvlees met Grimbergen op wijze van de chef
Vidé met gehaktballetjes, mini bladerdeeggebakjes
Gehaktballetjes met tomatensaus
Mini-kroketjes
Appelcompote van Haspengouwse appelen

Frans buffet
Gemarnieerde zalm met dille en bielsook
Dille tomaat met garnalen, diverse gerookte vissoorten zoals forelfilet en makreel met verschillende pepers,
Bressekipfilet met champignonroomsaus
Dagverse witte vis op de huid gebakken met champagnesaus en fijne groenten
Zalmfilet met wittewijnsaus en lente-ui
Verse seizoensgroenten
Gratin op klassieke wijze

Grieks buffet
Olijven, Calamare fritti, tsaziki met brood, souflaki’s met Griekse salade, mousaka

Dessertbuffet gepresenteerd in glaasjes
Chocolademuffins, fruitsalades, donuts, mousse van witte en zwarte chocolade
Mascarpone met bosvruchten, javanais, bavarois van Hasseltse speculaas en diverse desserts van de chef van het seizoen

2. THEMABUFFET MET GRILL 40.00 EUR

BBQ
Buffet met assortiment van diverse salades en groenten
Aardappelsalade, diverse pastasalades, ei-salades enz..
Assortiment salades en groenten
Assortiment koude sauzen
Bar met verse groenten: tomaat, komkommer, worteltjes, enz.
Assortiment brood en frietjes

Vlees van de grill:
Gemarineerde kippenbouten, assortiment BBQ-worstjes, spareribs, brochette van gevogelte met ajuin en paprika
gegrilde steak met 4 pepersaus of bearnaise op de houtshaard geserveerd (+5.00 EUR)
Speenvarken aan het spit (+5.00 EUR)

Italiaans Buffet
Verse penne Carbonnare met krokante spekreepjes en Parmezaanse kaas
Tortellini met verse spinazie en bieslooksaus
Groentegratin met polenta en Grana Padano
Lasagne al Forno

Koud buffet
Carpaccio classico met tomaat en Parmezaanse kaaskrullen,
Parmaham met Cavalionmeloen
Mozzarella met tomaat en basilicum
Gemarineerde Schotse zalm met dille

Belgisch buffet
Stoofvlees met Grimbergen op wijze van de chef
Vidé met gehaktballetjes, mini-bladerdeeggebakjes
Gehaktballetjes met tomatensaus
Mini-kroketjes
Appelcompote van Haspengouwse appelen

Klassiek buffet
Limburgse hoevekipfilet met champignonroomsaus
Dagverse witte vis op de huid gebakken met champagnesaus en fijne groenten
Zalmfilet met wittewijnsaus en lente-ui

Garnituren
Verse seizoensgroenten

Aardappelbereiding
Gratin op klassieke wijze

Dessertbuffet gepresenteerd in glaasjes
Chocolademuffins, fruitsalades, donuts, mousse van witte en zwarte chocolade
Mascarpone met bosvruchten, javanais, bavarois van Hasseltse speculaas en diverse desserts van de chef van het seizoen