Menu’s

Alle menu’s zijn op bestelling voor minimum 4 personen.

Menu 1  –  36 EUR p.p.
Sashimi van Schotse Zalm met oosterse dressing en kruidenslaatje.
Traag gegaard melkvarken met sausje van Chouffe-bier, aardappelrösti en  groene asperges.
Trio van dessert in glaasjes gepresenteerd: bv verschillende mousses van chocolade – mascarponecrème met rood fruit, etc. …

Menu 2  –  38.00 EUR p.p.
Gerookte forelmousse met brunoise van Granny Smith en kruiden
Krokantje van bladerdeeg
Diamanthaasje met saus van tempranillo, kruidenaardappeltjes, kransje van lentegroenten en auberginechips
Panna cotta van cocos met Haspengouwse aardbeien en frambozen.

Menu 3  –  38.00 EUR p.p.
Broccolivelouté met rivierkreeftjes en kruidencroutons
Roodbaars gebakken in citroenboter met crumble van romanesco
Twee bereidingen van bospeentjes en bieslook – koreanderkrieltjes
Citroen-limoensorbet overgoten met cava en Haspengouws rood fruit.

Menu 4  –  40,00 EUR p.p.
Geitenkaasje met sesamkorstje en verse munt.
Schotse lamsbout met saus van rozemarijn uit eigen kruidentuin en honing, parelcouscous en marktverse lentegroenten.
Millefeuille van kletskop met vanillecrème, Limburgse blauwe bessen en aardbeien

Menu 5 VEGAN  –  35,00 EUR p.p.
Tagliatelle gemaakt van aubergine met verse basilicum en munt, saus van gefrituurde kappertjes en tomaat.
Gevulde portobellochampignon op bedje van verse spinazie, erwtenmousse en groentenchips
Compote van mango met cocosschilfer, gegrilde ananas en coulis van passievrucht en Haspengouwse aardbeien

Menu 6  –  48,50 EUR p.p.
Carpaccio van Belgisch wit-blauw met bali kroepoek en rucola
Filet pure (300 gr) op houten plank geserveerd met verse salade, groenten van het seizoen en trio van sausjes apart geserveerd (pepersaus, bearnaise en champignon)
Moelleux chocolat met vanille-ijs en roodfruit

Menu 7  –  48,50 EUR p.p.
Carpaccio van gemarineerde zalm met dille en brunoise van komkommer en tomaat
Ravioli met ricotta, spinazie en saus met eekhoorntjesbrood
Kalfsmedaillon met blanke pepersaus, aspergepunten (seizoen) en rösti
Panna Cotta met roodfruit en munt