Kantoorruimtes te huur

Deze kantoren zijn gelegen langs de afrit E313 Bilzen/Hoeselt en bieden een zeer goede bereikbaarheid en eveneens zichtbaarheid vanop de E313.

De kantoren worden verhuurd als open landschapskantoor en kunnen door de huurder naar eigen behoefte verder worden ingedeeld. De kantoren hebben ruim lichtinval en mooi uitzicht op de omgeving. Extra aandacht werd besteed aan een zeer goede isolatie waardoor een economisch verbruik te verwachten valt. De nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit worden volledig geïndividualiseerd.

Het gebouw is verder voorzien van alle comfort en beschikt over een lift en een geweldig dakterras. Op dit moment is er eveneens een studio voorzien, zodat overnachting voor  eventuele expats geen probleem meer is. Indien nodig kan op het gelijkvloers een perfect onthaal geregeld worden.

De extra troef van de brasserie “the Loft” op het gelijkvloers en verschillende vergaderruimtes, catering,… kan uitgespeeld worden voor het ontvangen van zakenrelaties alsook voor een aangename werksfeer.

Parkeergelegenheid (zowel ondergronds als bovengronds) is inbegrepen doch kunnen er extra parkings voorzien worden.

Affiche bekijken: klik hier.

www.office31.be

Meer info aanvragen: info@goed-gevonden.be